fbpx
Följ oss

Intervjuer

Intervju: Isak Ahmed, med drömmar om guld

Publicerad

den

Som vi skrev i tidigare inlägg så spelas alltså Regionmästerskapen den 7-8 februari på olika orter runt om i Västsverige som sedan mynnar ut i ett slutspel i Lundbystrand 27 feb.- 1 mars.

Isak Ahmed vann tillsammans med sitt lag Angered FC, Futsal-DM och spelar därmed RM idag i Ed, väl där väntar tre motståndare som vill göra allt i sin väg för att stoppa ett av våra åtta göteborgslag till att få spela på hemmaplan under SM som går av stapel 27 feb. – 1 mars.

När jag tidigare under dagen pratade med Isak gällande det här slutspelet så var han förväntansfull, följande sa han om hur han tror att det kommer att gå under morgondagens slutspel:

”Jag tror att det kommer gå bra för oss, riktigt bra, vi har ett riktigt bra lag med oss hit och när vi spelar som bäst är det få som kan slå oss.”

Det lustiga för just Isak är att hans äldre bror bror Idris Ahmed kommer att spela på samma plats under dagen också när Gunnilse IS skall slåss om en slutspelsplats. Det blir alltså dubbelt av familjen Ahmed och vad kan då gå fel?  Kommer bägge att kunna hålla nerverna i styr? Vem kommer lyckas höja sitt lag mest, vem av er är bäst och vilka går längst? Ja det var några av frågorna Isak fick svara på och här är svaren.

”Det är faktiskt roligt att vi spelar på samma plats, det blir en extra spänning, man blir faktiskt lite mer taggad av det. Jag tror vi går längre än dom men jag hoppas att dom också vinner sin grupp.
Sen vet jag inte vem som betyder mest för sitt lag, men båda har väldigt duktiga lag med många bra spelare men jag vet iallafall att jag är bättre än Idris men att båda blir bättre av att spela när den andra tittar på, man vill inte skämma ut sig för familjen.”

Jag själv tror att bägge lagen har stor chans att gå vidare och jag kommer givetvis att uppdatera er alla under morgondagen för att ni så snabbt som möjligt skall kunna läsa om matcherna och lagens resultat.

Må gott!

//Tom Andersson

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media