fbpx
Connect with us

Uncategorized

Uppdaterad: Mötet med Örgryte IS gick bra

Published

on

Imorgon klockan 10:00 skall jag på ett viktigt möte. Jag kommer att träffa en väldigt aktuell förening som det går väldigt bra för just nu. Jag är ganska nervös men samtidigt vet jag att det kommer att gå bra. Mer om det imorgon, håll tummarna och önska mig lycka till.

****
Precis hemkommen från mötet med Örgryte IS och deras klubbchef Mats Janson. Mycket intressant och givande möte. Som ni vet så studerar jag Sportmarknadsföring i Båstad och i mars skall jag ut på praktik. Varför söker jag praktik hos Örgryte IS då? Jo, av den enkla anledningen att dom spelar en fantastiskt fotboll, en fotboll jag kan stå bakom och som jag gärna jobbar för.

Nu får ni allt hålla tummarna att det går vägen och att Mats Jansson finner mig intressant samt kan erbjuda mig en praktikplats.

Personligen är jag nöjd med skjortvalet inför dagens möte med Örgryte IS, visst är det bra?

Vem skulle inte vilja ha den här utsikten på sin arbetsplats? Vilken dröm!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss