fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

IFK Göteborgs Måns Saebbö ”Jag har inte kommit hit för någon semester ”

Published

on

Som ni har kunnat läsa om här på bloggen så har IFK Göteborg tagit med sex spelare från akademin till a-lagets träningsläger i Dubai.

Läs också: Sex spelare från Blåvitts Akademi får chansen – åker med A-laget till Dubai

Anfallaren Måns Saebbö är en av dom spelarna som befinner sig på träningslägret. I en intervju med Göteborgs-Posten är det tydligt att han har fullt fokus och är beredd för att jobba hårt för att ta en plats i a-laget.

– Absolut! Jag ser det här som en stor möjlighet och jag ska göra mitt bästa och förhoppningsvis är klubben nöjd efteråt. Jag har inte kommit hit för någon semester säger Måns Saebbö till Göteborgs-Posten.

Läs också: Måns Saebbös premiärpass med a-laget – Blåvit historia

Är helt övertygad om att Måns Saebbö är rätt man för IFK Göteborgs a-lag nu när man söker en till anfallare. Våga nu Blåvitt, våga satsa på dom unga spelarna. Han kanske inte tar en startplats idag men vem hade trott det, men låt honom bli varm i kläderna, skola in honom, utbilda honom, låt han hoppa in dom sista sju minuterna i en match ni leder med 3-0 och så vidare. Jag lovar er att han inte kommer att göra er besvikna när han väl är redo för den stora uppgiften.

Läs hela intervjun med Måns Saebbö i Göteborgs-Posten här.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss