fbpx
Följ oss

Uncategorized

IFK Göteborgs Edin Kasum går till Gais U21

Publicerad

den

Edin Kasum (född 1996) som spelat i IFK Göteborg hela sitt liv har bestämt sig och lämnar klubben för GAIS U21. En av anledningarna var att Edin ville ha en större utmaning än U17 spel och IFK tyckte väl inte riktigt som honom. Han hade som mål att bli uppflyttad till klubbens U19-trupp nästa säsong men riktigt så blev det alltså inte.

Edin Kasum med meriter från Bosniska landslaget säger också att han tycker att IFK bara satsar på dom spelarna man värvat in och inte så mycket på dom som faktiskt spelat där hela sitt liv. Tråkigt att han känner så och frågan är om det verkligen är så? Är det så?

Önskar Edin all lycka till i Gais!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


11 Kommentarer

11 Comments

 1. SDSDSD

  Dec 4, 2012 at 9:39 e m

  ja det är så faktiskt, ifk är bland dem sämsta klubbarna att ta hand om sina ungdomar i landet.

 2. Men Herregud

  Dec 5, 2012 at 1:03 f m

  Smutskastningen av IFK Göteborg fortsätter på Rudy Alvarados blogg. Charmigt!

  • Sam

   Dec 5, 2012 at 5:53 e m

   Asså vad är det meeeeeeed eeeeeer ?!?!
   Vadå smutskastning ?
   Han har ju inte påstått någonting om att det är fel på IFK, han har bara ställt frågor och undrat om det verkligen är så?!
   Varför skriver du sånt ?
   Tycker du att Rudy skriver så mycet ”osanna” saker så ska du ge fan i bloggen!

 3. Ragge

  Dec 5, 2012 at 7:25 f m

  Kan ju faktiskt vara så att han inte är tillräckligt bra också…

 4. Hisingen

  Dec 5, 2012 at 9:25 f m

  Ärligt talat, vad tror du själv? Han håller inte måttet helt enkelt, eller så har de tillräckligt med bra spelare på hans position i U19. Det är inte någon dagisnivå längre. Man spelar med de bästa spelarna, inte med de som har störst hjärta eller varit i klubben längst.

 5. hjärta

  Dec 5, 2012 at 10:31 f m

  Det kan absolut vara så att han inte platsar men skumt att han inte kan slå sig in i Blåvitts U19 men i Gais U21 gå det bra. Ett lag där han inte tränat en enda dag med och där han dessutom blir avlönad. Vad är det Gais ser i honom när de lägger upp honom på lönekontot och inte IFK GBG?

 6. Anonym

  Dec 5, 2012 at 9:34 e m

  Gabi i u21 landlaget, Isak i chelsea och landlaget. Två spelare som bytte klubb och som har gynnat dem. Het rätt av edin. Ifks ungdomsakademi är det värsta jag sett.

 7. Anonym

  Dec 5, 2012 at 9:34 e m

  Oj förlåt p-15 landslaget

 8. Hejdå.

  Dec 6, 2012 at 4:18 e m

  Enkelt, han är inte bra nog. IFK:s U-trupp kör över Gais U-trupp.

 9. Hejdå.

  Dec 6, 2012 at 4:19 e m

  Gais är väl dessutom glada för alla spelare de får i dessa dagar innan konkursen.

 10. Kenneth

  Dec 6, 2012 at 10:38 e m

  Rudy har en fantastisk blogg. Skriver om intressanta spelare som är värda att lyftas upp. Jag har spelat mot Edin, och han är bra. Men själva U-21 laget i Gais är mycket konstig. Dom tar in spelare som dom inte har nån info om, även om dom är lite sämre, så slår dom sig in i laget. Det är det dåliga med Gais. Sen har Gais även Fredrik Jonsson som jagas av flera klubbar, och det har även Simon Guli som slog sig in i Gais truppen som kom från Lärje-Angered laget. Så Gais har mycket att komma med i framtiden. Ha d gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Uncategorized

Elite Hotel Cup: Brons till AIK FF i inofficiella-SM för 15-åringar

Publicerad

den

Då har näst sista matchen i Elite Hotel Cup här i Örebro spelats. Jag fick förflytta mig från fantastiskt fina anläggningen Rosta Gärde till Tängens IP, här har jag precis sett 3:e pris matchen (a-slutspelet) mellan AIK FF och IFK Berga från Kalmar.

På förhand en match som AIK skall vinna speciellt efter deras fina insats här på Elite Hotel Cup. AIK var innan turneringen en av favoriterna till guldet. I gårdagens semifinal mot Helsingborgs IF förlorade man på straffar. Tungt då man tagit ledningen med 2-0 och sedan tappat till 2-2.

Idag var man revanchsugna och man vann matchen om 3:e pris med 3-2 mot IFK Berga.

Målskyttar i AIK: Alan Hjulström, Alexander Alp och Erik Herré.
Målskytt i IFK Berga: Taha Hassan Saleh 2

IFK Bergas målvakt Johannes Valfridsson storspelade även i den här matchen. Enligt mig en av dom bästa målvakterna här under Elite Hotel Cup. Riktigt kul att se honom idag och i dom andra matcherna.

Tack AIK FF och IFK Berga för att jag har fått följa er under turneringen. Skall bli kul att följa er framöver.

Strax drar finalen igång här på Tängens IP. I finalen ställs Helsingborgs IF och Djurgårdens IF mot varandra. Må bästa lag vinna!

Glöm inte att följa oss på sociala medier för fler bilder, filmer och reportage. Länkar finner här nedan.

Missa inte dagens vlogg här:

//Rudy Alvarado

 

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Läs hela inlägget

Uncategorized

Tack för i år & här kommer information om nästa säsong

Publicerad

den

Nu när årets sista dag har kommit så tänkte jag också skriva årets sista inlägg här på bloggen.

Det är så mycket jag vill skriva i min summering av året som har gått. Det är inte lätt att välja ut alla guldkorn för att det är så många. Årets säsong har verkligen varit fantastisk och jag har fått se många bra matcher, duktiga spelare och lärt känna massvis med engagerade och ambitiösa ledare.

Året började med Futsal-DM och Futsal-SM där många av våra Göteborgslag var med och fightades om ett SM-guld. Det hela följdes av Future cup, seriestart, Götalandslägret, Elitflicklägret, Elitpojklägret, Gothia Cup, Olka sportresorcup m.m. Det hela resulterade i över 350 inlägg om ungdomsfotbollen i Göteborg.

I okt-nov släppte bloggen även nomineringar till Årets spelare, en omröstning som slog förra årets rekord med över 7000 unika röster. Ni bloggläsare röstade fram Kevin Enkido Yakob & Lisa Palm till Årets spelare 2015.

Läs mer om det här: http://www.gbgfotboll.com/lisa-palm-kevin-yakob-enkido-framrostade-till-arets-spelare-2015/

Under december månad så släppte bloggen en julkalender med 24 videointervjuer med spelare från Göteborg med omnejd. Över 20000 visningar har julkalendern haft på Youtube hittills, det är rätt häftigt det.

För att se julkalendern, klicka här: http://www.gbgfotboll.com/category/julkalendern/

Bloggen har under året följt åldersgruppen flickor och pojkar födda 2000 slaviskt och det är ett av bloggen bästa år. Därför vill jag passa på att tacka er spelare, föräldrar, tränare för åldersgruppen 2000. Ni har varit helt underbara och utan er hade inte bloggen slagit alla rekord i år. Tusen tack för detta!

Jag väl även rikta ett speciellt tack till min familj, Viktor Bergman, Jonathan Enzo Rohdin, New Balance, Stanno, Olka Sportresorcup, Blue Chip, SDT Tryckeri, Digitala Fotbollsakademin, Ola Larsson, Getingarna, Olka Sportresorcup, Gothia Cup, Tomas Andersson, Claes Sandros, Oscar Marek, Tom Andersson, Jakob Celik, Eric Hilmersson, Marcus Wulcan, Johan Rylander, Malin Jonson, Carl Fhager, Richard Andborn, Sonny Karlsson, Marcus Jodin, Tobias Strandh, Jan Andreasson, Johan Mattsson, Lars Ternström och många, många fler för all er stöttning under 2015.

INFÖR NÄSTA SÄSONG
Nästa år då bloggen fyller 6 år kommer alltså fokus att ligga på pojkar och flickor födda 2001 och även små inslag av åldersgruppen 2002. Vi hoppas att ni spelare, föräldrar och tränare är lika laddade som jag inför säsongen som väntar.

Bloggen har inför nästa säsong startat ett samarbete med varumärket New Balance, läs mer om det här: http://www.gbgfotboll.com/ansok-till-team-nb-football-sweden/

Bloggen har även fler samarbeten på gång, något som jag inte får skriva ut i dagsläget. Det är otroligt mycket spännande på gång och jag hoppas kunna presentera detta inom kort. Är det så att du/ni är intresserade av stötta bloggen som följer ungdomsfotbollen så hittar ni information kring det här, bli stödmedlem: http://www.gbgfotboll.com/stodmedlemmar-2016/

Är du/ni ett företag så finns det möjligheter att annonsera här på gbgfotboll.com. All information om detta hittar du/ni här:
http://www.gbgfotboll.com/about-2/annonsera/

Vi hoppas självklart på att ni vill följa oss även nästa år. Tusen tack för i år och jag längtar redan på att få dra igång säsongen 2016. 

GOTT NYTT ÅR!

För er som redan nu vill tipsa oss om lag, spelare och cuper inför nästa säsong. Så går det bra att maila mig på rudy (a) gbgfotboll.com

Följ även bloggen på sociala medier:
Facebook: http://www.facebook.com/RudyAlvaradocom
Instagram: http://www.instagram.com/gbgfotboll_Com
Twitter: http://www.twitter.com/RudyAlvarado
Snapchat: @gbgfotboll_com
Periscope: @RudyAlvarado

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Läs hela inlägget

Pojkfotboll

Mannerström & Terneby förstärker Västra Frölunda IF P-01

Publicerad

den

Då var det klart att Noah Manneström från Askims IK och Noa Terneby från Hovås Billdal IF är klara för Västra Frölunda IF P-01.

Västra Frölunda har haft en fantastisk säsong, läs mer om deras säsong här: http://www.gbgfotboll.com/wow-vilken-fantastisk-sasong-vastra-frolunda-p-01-har-haft/

Noah Mannerström är en kreativ innermittfältare med bra spelsinne och en riktigt bra högerfot. Han är även vass på fasta situationer.

Noa Terneby är en hårt arbetande ytterback med bra attityd och bra tillslag.

Dessa två spelare kommer att förstärka Västra Frölunda som kommer att ha en oerhört spännande trupp nästa säsong. Skall bli kul att följa dom.

Önskar Noah & Noa all lycka till i sin nya klubb.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Läs hela inlägget
Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media