fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

IFK Göteborgs Tobias Sana – Klart bäst!

Published

on

Efter BK Häckens träning tog vi en snabblunch innan det var dags för IFK Göteborgs träning på Valhalla IP. Innan vi begav oss till träningen var Balkander tvungen att lägga upp nyheten om Häckens Hernandez på sin blogg. Gillar hur han jobbar, effektivt och bra!

20120117-193706.jpg

Jag har aldrig gillat IFK Göteborg och deras syn på fotboll. Det är första gången jag ser en träning med dom och jag blev positivt överraskad. Det jag såg var att man ville rulla mycket boll, jobba i trianglar och söka fria ytor. Man jobbade även mycket på omställningar. En som sticker ut i IFK Göteborg är utan tvekan Tobias Sana. Jag hoppas att Mikael Stahre ser vilken potential den här spelaren har.

20120117-193736.jpg

Sedan var det åter dags att se Balkander in action. Här intervjuar han just Mikael Stahre som för övrigt var väldigt trevlig.

20120117-193800.jpg

Om jag får sammanfatta dagen så är jag otroligt nöjd med den. Måste tacka Mattias Balkander som tog emot mig med öppna armar och lärde mig allt han kan. Gillar att Göteborgs-Posten vill hänga med i det nya, nämligen Sociala Medier.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media