fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

IFK Göteborg U17 klara för slutspel

Publicerad

den

I helgen spelade IFK Göteborg mot Älvsjö AIK FF i Pojkallsvenskan. En match där IFK Göteborg kunde ta det sista slutspelsplatsen, vilket man också gjorde. Man vann matchen ganska lätt med 3-1 mot Älvsjöv AIK FF.

Jag har ju skrivit om IFK innan och deras sätt att spela fotboll. Jag gillade inte det jag såg första gången och gillade inte det jag såg nu heller tyvärr. Jag saknar spelidé och jag saknar fotbollen så som fotboll skall spelas. Man har några duktiga spelare men tyvärr faller dom bort i den tråkiga fotbollen man väljer att spela. En som dock alltid levererar är  Martin Zanjanchi som match efter match håller en hög nivå.

Älvsjö däremot, där ville man rulla boll och man såg att man hade en tydlig spelidé. Tyvärr har man alldeles för tunn trupp och kanske en för ung trupp för att kunna vara med och fightas i toppen. Men visst finns det potential. Jag gillade tre spelare i det laget som imponerade stort på mig. Nr 10 – Leonard Finnberg Felicetti, nr 16 – Yasin Ouangar och nr 19 – Abdil Majid Ahmed Mohamed.

Men måste ändå gratulera IFK Göteborg som tagit sig till slutspelet. I slutspelet kommer man ställas mot Landskrona BOIS. Återkommer med datum och plats.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media