fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

IFK Göteborg tappar Goga Gatjetjiladze – klar för Örgryte IS ”Behövde en ny miljö”

Published

on

Det är många spelare som byter klubbar under den här perioden. En av dom är Goga Gatjetjiladze som efter många år i IFK Göteborg har bestämt sig för att byta klubb och testa lyckan hos en annan Göteborgsklubb.

Läs också: IFK Göteborg, i det här laget finner ni er framtid

Jag fick upp ögonen för Goga Gatjetjiladze (född 2003) redan 2016 när han spelade 13 International Football Tournament med IFK Göteborg. Minns att han imponerade stort på mig då och nu är det ett nytt spännande kapitel som väntar för Goga

Han blev under julledigheten klar för Örgryte IS P17-lag och självklart tog vi en liten pratstund med Goga Gatjetjiladze.

Efter många år i IFK Göteborg har du nu valt att lämna, berätta.
– Jo, jag hade tänkt på det ett tag men kom nyligen fram till att det var dags. Behövde en ny miljö för att kunnat fortsätta utvecklas ännu mer och tyvärr kunde inte IFK ge mig det jag söker. Det var ett stort beslut då jag har varit i klubben länge men nu kände jag att det var dags att testa på något nytt. Vill tacka alla inblandande för mina år i klubben, speciellt lagkamraterna.

Läs också: Dom 10 mest lästa inläggen 2019

Du valde Örgryte IS, varför blev det just Örgryte IS?
– Örgryte IS har varit laget jag varit mest intresserad av. Öis visade intresse, de vill ju spela en passningsorienterad fotboll med hög press och vill vara det bollförande laget. Något som jag tror passar mig. Allt detta lät intressant så jag träna några träning med dem för att känna på miljön, allt kändes bra.

Vad har du för förväntningar inför kommande säsong?
– Mina förväntningar på den kommande säsongen är höga som alltid. Vill ta flera kliv i min utveckling och jag är beredd att lägga ner den tiden som krävs. Jag ser även framemot att lära känna grabbar och klubben.

Läs också: Robin Glavak får A-lagskontrakt med Örgryte IS ”Det är något jag har jobbat hårt för väldigt länge”

Önskar Goga Gatjetjiladze all lycka till i sin nya klubb. Skall bli spännande att följa honom i Örgryte IS. Grattis ÖIS till en väldigt duktigt spelare.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media