fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Idag drar Future Cup igång – vi ses ute på fotbollsplanerna

Published

on

Torsdagen och fredagen bjöd på högklassig fotboll i form av Ligacupen inne i Prioritet Serneke Arena. Nu är det lördag och det är dags att skifta fokus, idag drar nämligen Future Cup igång och jag förväntar mig lika högklassig fotboll.

Läs också: Vi vann Future Cup 2017

Ser verkligen framemot turneringen och jag hoppas att vädret är med oss under hela helgen. Har knappt hunnit landa från Ligacupen så jag har inte hunnit förbereda mig så mycket inför dagens matcher. Igår bad jag dock bloggläsarna på Instagram att tipsa mig om matcher så jag har utgått från deras tips när jag nu strax skall bege mig ut till fotbollsplanerna runt om i Göteborg.

Läs också: Tävla om en plats på Stadium Sports Camp 2018

Vi ses ute på fotbollsplanerna och glöm inte att ni kan följa vår bevakning av Future Cup här på bloggen och på bloggens sociala medier. Länkar finner ni här nedan.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media