fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Hammarby IF för starka för Malmö FF

Published

on

IFK Göteborg Invitational som spelas i Prioritet Serneke Arena är igång för fullt. Turneringen som är en inbjudningsturnering för flickor födda 2006 startade under gårdagen och då bjöds det på många bra och spännande matcher om man ser till resultaten.

Läs också: Malmö FF är ett av lagen som kommer till Göteborg nu till helgen

Personligen kunde jag först vara på plats idag och jag startade med matchen mellan Hammarby IF och Malmö FF. Var oerhört nyfiken på Malmö FF:s flicklag men även på Hammarbys lagbygge som man hört så mycket gott om.

I den här matchen fick Malmö FF se sig besegrade med hela 4-1 trots en bra insats. Tycker att Malmö FF spelade en bra fotboll, gillar att man försökte spela sig ur varje situation. Sådant gillar vi!

Hammarby IF spelade också bra fotboll, många individuellt skickliga spelare och man var en storlek större rent fysiskt. Detta gör att man vinner den här matchen.

Det fanns två spelare som stack ut och som imponerade på mig. Båda spelar i Malmö FF och den ena heter Mikaela Cindric och den andra heter Tuva Syde. Klasspelare!

Läs också: Guld till Hammarby IF i Girls Elite Cup 

Hammarby IF har nu vunnit två matcher av två möjliga. Idag kl 19:00 ställs man mot Askims IK i den tredje och sista matchen i gruppspelet.

Malmö FF har en vinst och en förlust i gruppspelet och man möter Täby FK 2 kl 19:50 idag.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss