fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Häcken-talangen klar för AZ Alkmaar

Published

on

För cirka en månad sedan var Rasmus Wendt (Född 2000)i Holland och tränade med AZ Alkmaar och idag blev det officiellt att Rasmus lämnar BK Häcken för holländska storklubben AZ Alkmaar och deras U19-lag.

Läs också: Häcken-talangen på provspel hos AZ Alkmaar

Rasmus har skrivit på ett avtal fram till sommaren med option på ytterligare två år om allt går som det skall. Är helt övertygad över att det här kommer att gå hur bra som helst för Rasmus då jag vet hur hårt han har jobbat för det här.

– Det känns helt otroligt att detta blivit till verklighet! Jag har sedan liten alltid drömt om att en dag få bli proffs utomlands och nu är det som sagt verklighet. Jag är väldigt tacksam och ser mycket fram emot vad detta har att erbjuda, säger Rasmus Wendt till Wagnssonsport.se

Läs också: BK Häcken tog viktig seger i guldjakten – Rasmus Wendt tvåmålsskytt

Är otroligt glad för Rasmus skull, det här är han värd. Läs mer om övergången på AZ Alkmaars hemsida här:  https://www.az.nl/nl/nieuws/az-contracteert-wendt

Kör hårt Rasmus!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media