fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Gunnilse IS fick det väldigt svårt mot ett starkt BK Häcken

Published

on

Gårdagens sista match fick bli matchen mellan Gunnilse IS och BK Häcken P-02 på Hjällbovallen. Gunnilse är precis som Fässbergs IF ett lag som jag inte har hunnit se under den här säsongen. Vädret var perfekt, gräsmattan var helt magisk då man hade flyttat matchen från konstgräsplanen till huvudarenan (gräs) på Hjällbovallen.

Kul att Gunnilse IS låter ungdomarna beträda den fina planen. Måste ha varit stort för killarna att spela på samma plan som sina förebilder, Gunnilses a-lag. Vet att även IFK Göteborg brukar spela sina U21-matcher på den planen.

Läs också: Sverigecupen: BK Häcken klara för a-slutspel efter tre raka segrar

Har hört mycket gott om Gunnilse IS och deras duktiga pojkar födda 2002. Men igår var BK Häcken helt överlägsna tyvärr. Arigon Zekaj öppnade målskyttet för BK Häcken då han via en kontring snyggt placerade in bollen i mål. Detta var startskottet för en målkavalkad, en kavalkad som jag inte hade väntat mig. Trodde faktiskt att Gunnilse skulle bjuda på ett bättre motstånd igår men det är bara att acceptera att Häcken är riktigt jädra bra.

Matchen slutade hela 1-7 till BK Häcken efter mål av Arigon Zekaj, Hugo Ahlberg 2, William Milovanovic 3 och Ariyan Izadi Amin Abadi.

Gårdagens snyggaste mål stod William Milovanovic då han gjorde 3-0 på en halvbicykleta. Riktigt snyggt!

Läs också: Gothia Cup: Stark insats av BK Häcken P-02 i årets turnering

Gunnilse IS skall ha mycket beröm för att man trots dom stora siffrorna fortsätter att spela sitt spel och visade att man inte ger upp i första taget. Det får bli fler matcher med Gunnilse IS framöver känner jag. Det finns något i Gunnilse IS P-02 som gjorde mig väldigt nyfiken på laget. Var det spelet? Var det den individuella skickligheten hos vissa spelare? Ja, det kommer jag att få svar på i nästa match.

Läs också: Sverigecupen: Stabil laginsats gav BK Häcken segern mot Jarlabergs IF

Tack BK Häcken för den fina uppvisningen igår. Ni har något riktigt bra på gång.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media