fbpx
Följ oss

Uncategorized

Gothia Cup: Varför spelar inte Omar Hamid i Gothia Tipselit Trophy?

Publicerad

den

Klockan är snart 10:00 och jag har redan hunnit se två matcher. Det är skönt att vara igång och idag kommer det bli en lång dag då man spelar många matcher väldigt sent idag. Men vad gör det, det är fruktansvärt kul och jag älskar det

Jag befann mig på Heden 3 klockan 08:00 för att se IFK Göteborg B16 mot Seleccion RED från Mexico. IFK Göteborg spelar stundtals mycket bra under ledning av spelfördelaren Omar Hamid. Vilken underbar spelare.

IFK vinner matchen med 3-0 men man borde vunnit med betydligt mer. Man möter ett lag som landade i Göteborg med enbart sex stycken spelare och som har fått låna in flera spelare från Göteborg. Kvalitén var inte alls bra och IFK besitter så mycket mer kvalité än det mixade laget från Mexico/Göteborg.

En tanke slog på mig under matchen och den lyder så här. Vad gör Omar Hamid i B16? Han borde ju spela med B17 I Gothia Tipselit Trophy. Att han inte är med där är för mig en gåta. Han kan ju vara en av dom största talangerna i IFK Göteborg? En spelare som man borde vara stolta över och visa upp under Gothia Tipselit Trophy under varje match.

IFK Göteborg B16 är vidare till a-slutspel och spelar senare i eftermiddag med start klockan 16:45 på Härlanda 1. Vilka dom möter är inte klart ännu.

Önskar IFK all lycka till!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media