fbpx
Connect with us

Intervjuer

Gothia Cup: Tahir Kocak, BK Häckens landslagsman tror på vinst!

Published

on

BK Häckens akademi på Gothia Park Academy har många talanger. Tahir Kocak är en av dom, han är inte bara en talang och tillhör BK Häcken. Han representerar även Svenska Landslaget födda 96. Han ingår i BK Häckens trupp i Gothia Cup och jag fick möjligheten att ställa några frågor.

Fråga 1: Du kom med i Svenska Landslaget, berätta om det! Hur känns det?

Jag hade alltid drömt om att få spela för Svenska landslaget och min dröm blev sann. Det kändes helt otroligt när jag fick reda på att jag kom med till Bosön och fick spela landskamperna mot Finland, Norge och Bulgarien!

Fråga 2: Från Svenska Landslaget till BK Häcken, Gothia Cup sätter igång nästa vecka. Vilka kommer du att spela med och hur laddad är du på en skala

Jag har inte fått reda på vilka jag ska spela med, men förhoppningsvis blir det med U17. Jag har varit på semester och kom hem till Sverige igår. Men det är klart att jag är laddad till att spela Gothia Cup, vem är inte det?

Fråga 3: Hur tror du det går för er?

Jag tror att vi kommer att komma långt, tror att vi når semifinalen och om vi ger det lilla extra så tror jag att vi vinner Gothia Cup 2012.

Fråga 4: Vad gör er till eventuella segrare tycker du? Hur bra är laget?

Lagandan vi har i laget är riktigt viktig och det har vi. Om anfallsspelet funkar som det ska så tror jag att vi blir segrare i Gothia Cup 2012. Vi har ett bra lag, men i Gothia Cup kommer vi troligen använda några spelare från U19. Då kommer vi vara ännu bättre.

Fråga 5: Vad har du suttit för mål med din egna fotbollskarriär?

Jag vill komma med till landskamperna i framtiden och spela EM med landslaget nästa år. Jag vill spela för BK Häcken i Allsvenskan och efter de vill jag flytta utomlands och spela fotboll där, helst i Italien.

Passar på att önska Tahir Kocak all lycka till och jag hoppas att vi får se mer av honom i Svenska Landslaget i framtiden.

/Rudy Alvarado

 

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media