fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Gothia Cup: Sangre Chilenas första match på svensk mark avklarad

Publicerad

den

Jag är på Örby Idrottsplats där en träningsturnering inför Gothia Cup spelas. Det har spelats matcher sedan 08:30 och det deltar lag som Sangre Chilena FC, Tölö IF, Jitex BK, Varberg BoIS och BK Häcken bland annat.

Min första match var den mellan Sangre Chilena FC och det amerikanska laget LVSA. En match som började riktigt bra för det Sangre Chilena som tog ledningen med 1-0 tidigt i första halvlek.

LVSA hann dock kvittera till 1-1 innan halvtidsvilan. I andra så startade det chilenska laget riktigt bra och skapade många bra chanser. Man lyckades sätta dit 2-1 och det kändes som att dom fick kontroll på matchen. Men tyvärr slarvade man alldeles för mycket i försvarsspelet och släppte lite oturligt in ett mål.

Oavgjort slutade matchen och jag måste ändå säga att det var en mycket bra insats för att vara deras första match på svensk mark.

Nu skall dom strax spela sin andra och sista match här på Örby IP. I den matchen ställs man mot Shimizu S Pulse från Japan.

Viktigt att ha med sig är att Sangre Chilena FC inte är fulltaliga ännu. Dom sista spelarna landade i Stockholm för några timmar sedan. Spelarna har startat sin resa till Skene och kommer att ansluta till laget senare idag.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media