fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Gothia Cup: IFK Göteborg B16 klara för a-slutspel

Publicerad

den

Dag 3 är igång. Jag började min dag på Överåsvallen och matchen mellan IFK Göteborg – Estudiantes de Rio Cuarto från Argentina.

Så här har det gått för IFK Göteborg B16 fram tills matchen mot Estudiantes.

BK Höllviken – IFK Göteborg 0-3
IFK Göteborg – Kinetic Academy 1-1

Dagens match börjar bra för IFK Göteborg då man lyckas ta ledningen tidigt i matchen med 1-0 på straff. En straff som Victor Niklasson förvaltade väl.

Sedan lät man Estudiantes komma in i matchen alldeles för lätt och i 18 minuten lyckades argentinarna kvittera till 1-1. Jag tycker att IFK slarvar för mycket och tar inte vara på dom chanserna man får. I slutminuterna får man till exempel ett riktigt bra läge men man skjuter rakt på deras målvakt.

Hade man bara tagit vara på dom chanserna man får under matchen så hade man vunnit den här matchen utan några som helst problem. Efter dagens match så har man 5 poäng och man är klara för A-slutspel.

I IFK Göteborg kan vi hitta spelare som bland annat Victor Niklasson, Anton Ocampo & Ibrahima Bah. Tre mycket sevärda spelare så får ni chansen att se dom så håll utkik efter dessa spelare.

I dagens match utsågs Victor Niklasson till matchens lirare av bloggen och varumärket Stanno. Det är en fröjd att se honom på mittfältet. Stort grattis!

viktor_matchens
Följ IFK Göteborg B16 under Gothia Cup. Klicka på länken här för att se deras nästa match: http://results.gothiacup.se/2014,sv/team/3011388

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media