fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Gothia Cup: Här är laget som imponerat mest på mig hittills

Publicerad

den

Jag är så glad att jag tog mig till Tuvevallen för att se BK Häcken B14 möta Austin Lonestars från USA tidigare idag. Var lite tveksam om jag skulle se dom idag eller inte. Är så glad att jag gjorde rätt val.

Det är många som har frågat och bett om tips på lag eller spelare man skall följa under året Gothia Cup. Jag har inte svarat dom på grund av att jag har inte haft något att ge dom förrän nu. Så till alla er som vill se ett riktigt bra lag och spelare. Då skall ni se BK Häcken i B14 spela.

I laget har man spelare som Rasmus Wendt, Theo Kornbakk, Arin Tawfik, Meron Garza & Ali Ben Youssef med flera. Spelare som håller otroligt hög nivå.

Den sistnämnde är nog den spelaren som imponerat mest på mig under dessa två dagar. Är det så att ni vill se en spelare som verkligen sticker ut så håll utkik efter nr 10, Ali Ben Youssef.

I går vann laget sin match med 4-0 mot Sunbybergs IK och idag vann man med hela 7-0 mot Austin Lonestars. Om det fortsätter så här så kan man gå väldigt långt i turneringen. Till final kanske?

Ali Ben Youssef blev självklart utvald till matchens lirare av bloggen och varumärket Stanno. Stort grattis!

alinben_matchens
Imorgon spelar man sin sista match i gruppspelet. Motsåndet kommer Snaefellsbaer att stå för och den matchen startar klockan 08:50 @ Krokängsplan.

Missa nu inte detta lag. Önskar er all lycka till imorgon!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media