fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Gothia Cup: BK Häcken P97 kör genrep mot IK Sirius FK

Publicerad

den

Gothia Cup lurar runt hörnet, på söndag kan ni se BK Häckens P97 köra sitt genrep mot IK Sirius FK på Slätta Damm med start kl 17:00.  Om jag hinner och kan så kommer jag att befinna mig på plats och känna på pulsen. Jag hoppas också att båda lagen ställer upp med deras bästa lag så vi får se lite vad som väntar oss under Gothia Cup.

Som sagt, vi ses på Slätta Damm på söndag med start kl 17:00. Om inte Atilla Atic är på semester så rekommenderar jag er att kolla in honom, han spelar som högerback.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media