fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Gothia Cup: Angered FC B14 är ett måste under årets turnering

Publicerad

den

Gårdagens sista match blev Angered FC B14 mot FH 1, även den på Grimbo. I år är nog första gången under alla dessa år som jag inte hittar ett självklart lag att följa slaviskt under turneringen. Varje år har man ju haft ett eller fler lag som man följt slaviskt, i år fanns inget självklart fram tills jag fick se Angered idag.

Ni som läst bloggen eller följt Angered på ett annat sätt vet att det är ett duktig lag. Men i seriespelet har det gått både bra och dåligt, det har inte varit det man hade förväntat sig. Det beror säkert på flera anledningar som jag inte kan svara på. En av anledningarna är säkert att man låter många spelare rotera bland åldersgrupperna.

Man ställer alltid upp med bra lag under Gothia Cup. Samma sak gäller i år, vad sägs om spelare som Kevin Ackermann, Herman Sjögrell, Fonti Kanu och Socras-enok Songo.

Idag fick man möta ett fysiskt FH1 från Island. Ett lag som spelade otroligt fysiskt och faktiskt riktigt fult ibland. Tur att ingen blev skadad i Angered. Angered kändes stressade under matchens gång och jag förstår dom. Speltiden är inte lång och mål måste göras för att vinna matcherna.

Fonti Kanu kunde dock lugna tränarstaben och laget när han gav Angered FC ledningen i 22 minuten.

I andra halvlek fortsatte Angered att spela sitt spel och skapade flera farliga lägen. Visst spelar Angered FC lite rakare fotboll nu? Bara en tanke som slog mig.

Herman Sjögrell kunde i 31 minuten utöka ledningen till 2-0 och tre poäng var säkrade. Hermans vänsterfot är för övrigt magisk.

Matchen slutade 2-0 till Angered FC som laddar om batterierna för att idag ställas mot Athletic Club PARIS 15 från Frankrike. Matchstart: 11:30 @ Sälöfjordsplan.

Har du inte sett Angered FC spela tidigare så gör det nu. Dom är riktigt bra!

För att följa Angered FC under Gothia Cup, klicka här:
http://results.gothiacup.se/2015,sv/team/5259502

Ni glömmer väl inte att följa Ggbfotboll.com på dom sociala medierna?

Facebook: http://www.facebook.com/RudyAlvaradocom
Instagram: http://www.instagram.com/gbgfotboll_com
Twitter: http://www.twitter.com/RudyAlvarado
Snapchat: gbgfotboll_com

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media