fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Gathenhielm Cup: Snabb omställning gav Tölö IF segern

Published

on

Innan jag börjar skriva om nästa match härifrån Gathenhielm Cup så måste jag skriva av mig lite tankar som jag har. Jag har dom senaste sex/sju åren följt flickfotbollen runt om i landet här på Ungdomsfotboll.se och jag känner mig väldigt privilegierad över att fått möjligheten att följa flickfotbollens utveckling dom senaste åren. Flickfotbollen är otroligt bra och bli bara bättre för varje år som går. Måste tacka alla er tränare som lägger ner all er tid på att utveckla dessa spelare och tack för att ni bidrar till att vi i publiken får njuta av fantastisk fotboll.

Läs också: Gathenhielm Cup: IK Zenith stod för det fina spelet & BK Astrio stod för målen

Just nu är det lite lunchpaus här på Gathenhielm Cup men innan pausen hann jag med att se den jämna matchen mellan Tölö IF och BK Häcken.

Nr 24, Cornelia Molin ger Tölö IF ledningen med 1-0 ganska tidigt i matchen via en snabb omställning där BK Häcken inte alls hängde med. Häcken arbetade sig in i matchen och var väldigt nära en kvittering i andra halvlek men tyvärr fick man inte in något mål och Tölö IF kunde gå segrande ur den här jämna matchen.

Läs också: Gathenhielm Cup: Bra start av Kullaviks IF – besegrade Ytterby IS i första matchen

Båda lagen hade många spelare på plan som fångade mitt intresse, Cornelia Molin och Nora Frennberg i Tölö IF och Gabriella Admassu, Lilja Ekendal och Maja Tomperi Leser i BK Häcken för att nämna några.

Just nu leder Tölö IF gruppen med 7 poäng och BK Häcken ligger på en fjärdeplats med 3 poäng. Önskar lagen fortsatt lycka till i turneringen.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media