fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Gathenhielm Cup: IK Zenith stod för det fina spelet & BK Astrio stod för målen

Published

on

Matcherna går i ett här på Gathenhielm Cup och det gäller att hänga med. Min andra match för dagen blev matchen mellan IK Zenith och BK Astrio från Halmstad. Var nyfiken på båda lagen då IK Zenith har en väldigt bra damsektion och BK Astrio har ju det duktiga 02-laget som jag haft möjligheten att följa, är ju nyfiken på vad som kommer underifrån.

Läs också: DM-Guld till BK Astrio F15 – Moa Karlsson stor finalhjältinna

IK Zenith öppnade matchen starkt, man rullade bollen på marken och hade en tanke med allt man gjorde. Tyvärr var det något som försvann under matchens gång men jag hoppas att dom går igenom matchen i efterhand och ser till att fokusera på den typen av fotboll framöver.

Zeniths spel dirigerades av mittfältsgiganten med nummer 10 på ryggen, Sara Aronsson. Satan i gatan vilken härlig lirare.

Läs också: Gathenhielm Cup: Bra start av Kullaviks IF – besegrade Ytterby IS i första matchen

Även om det var IK Zenith som imponerade i första halvlek så var det BK Astrio som stod för målen. Strax innan halvtidspaus kunde Saga Ekström göra 1-0 till BK Astrio vilket också blev slutresultatet. I BK Astrio hittade jag en spelare som gjorde det riktigt bra idag. Hon hade nr 12 på ryggen och heter Meja Staffansson. Den speluppfattningen, ledaregenskaperna och touchen hon hade hittar du inte hos många spelare. Skall bli kul att följa henne framöver.

Läs också: SM: Rosa Kafaji hade stor uppvisning när AIK körde över Gideonsbergs IF

För BK Astrio väntar nu Ytterby IS och för IK Zenith väntar Kullaviks IF. Önskar båda lagen all lycka till!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media