fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Gathenhielm Cup: Böljans Nesrin Akgun – turneringens bästa spelare

Published

on

IF Böljan är ett av många lag som deltar i årets upplaga av Gathenhielm Cup här på Rydets IP i Onsala. Dom startade turneringen med att spela 1-1 mot fjolårets vinnare Kullabygdens DFF och 0-0 mot Askims IK.

Läs också: Gathenhielm Cup: Stabil insats av Onsala BK mot Askims IK

Efter det lossnade det rejält och man lyckades besegra Hovås Billdal IF med hela 0-5. Tyvärr åkte man på en förlust mot gruppettan Jitex Mölndal BK med 1-0 innan man gick tillbaka till vinnarspåret genom att besegra arrangörsföreningen Onsala BK med 1-0 i gruppspelets sista match. Detta gör att man hamnar på en andraplats i gruppen och kommer att ställas mot 2:an i den andra gruppen. En grupp som är väldigt jämn och det återstår att se vilket lag som bli gruppsegrare respektive tvåa.

Läs också: Gathenhielm Cup: IK Zenith stod för det fina spelet & BK Astrio stod för målen

Det är många spelare som imponerat på mig idag, men i matchen mellan IF Böljan och Onsala BK fick jag nog se turneringens bästa spelare enligt mig. Hon heter Nesrin Akgun och spelar i IF Böljan. Den här spelaren kommer att gå långt om hon fortsätter så här. Tack Nesrin för den fina uppvisningen idag, det skall bli en ära att följa dig nästa säsong.

Bra jobbat IF Böljan och grattis till vinsten mot Onsala BK.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media