Connect with us

Flickfotboll

Gästträning: “Tjejerna fick slita hårt, men gjorde det med mycket glädje & gapskratt”

Igår fick jag chansen att besöka Rydets IP där gästträning med Onsala BK:s duktiga F-98/99/00 väntade. Det var också mitt första besök på Rydets IP någonsin och det är inte konstigt att man tar fram duktiga spelare samt lag med dom förutsättningarna man har.

Total kom 25 otroligt duktiga tjejer som genomförde en riktigt bra träning i ett högt tempo. Fokus låg som vanligt på tempo, teknik, snabbhet och spel. Stort tack till Onsala BK för att ni bokat mig som gästtränare, jag kommer gärna tillbaka i framtiden.

Så här tyckte Onsala BK om gårdagens träning:

Vi i Onsala BK har sneglat på Rudy Alvarado och hans blogg ett tag och när vi äntligen fick tag i en dag som passade vårt F98/99/00 lag så bjöd Rydets IP på strilande regn och stabila 12 grader…

Men inget kan stoppa en så skön träning som våra tjejer fick i går, Rudy frågade en av våra tränare strax innan ”Får jag köra med tjejerna?” Svaret var ja, kör bara!

Vilken träning det blev, 25 förväntansfulla tjejer satte full fart från start. Rudy varvade snabbhet, styrka och bollkontroll med uthållighet på ett bestämt men samtidigt lekfullt sätt och med en del tävlingsmoment. Tjejerna fick slita hårt, men gjorde det med mycket glädje och gapskratt där emellan.

Det var trötta och blöta men glada tjejer som avslutade kvällens träning med frukt & festis, spontan applåd från tjejerna och bön om att han MÅSTE komma tillbaka blev resultatet.

Tack Rudy för att du kom!

Alla ni som funderar, tänk nu och inte sen! Boka in Rudy på en träning snarast!

Mvh Åsa Cederberg Onsala BK F98/99/00    

****

Jag vill återigen tacka Onsala BK F-98/99/00 för att jag fick träna er. Det var riktigt kul och jag hoppas kunna se er spela match snart.

Är det så att ert lag är intresserade av att boka mig som gästtränare, maila mig för mer information rudy(@)rudyalvarado.com

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet