fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

GAIS flyttar upp talangfull målvakt till A-laget ”Detta är något jag kämpat för väldigt länge”

Publicerad

den

I lördags blev det officiellt att GAIS skriver ett lärlingskontrakt med duktiga målvakten Erik Westgärds (född 2002) och kontraktet sträcker sig till säsongen 2022. Erik kom till GAIS U17 2017 från sin moderklubb Vallens IF.

Läs också: Video: Alla målen från GAIS – IF Elfsborg P17 (3-2)

Under försäsongen har jag hunnit med att se några av GAIS A-lagsträningar och jag måste säga att jag förstår att GAIS väljer att flytta upp Erik till A-laget. Ser stor potential i honom och är väldigt glad för Eriks skull.

– Det känns väldigt bra! Detta är något jag kämpat för väldigt länge med många extra träningar med bra tränare omkring mig. Det känns som att detta är ett kvitto på att jag gjort något bra. Men det är kvittot för 2019 så nu blickar jag framåt med detta kontraktet med Gais som sträcker sig över 2022, säger Erik Westgärds till Ungdomsfotboll.se

Läs också: Seger för GAIS mot IF Elfsborg när slutspelet i Ligacupen drog igång

Dina förväntningar inför säsongen?
– Mina förväntningar för säsongen 2020 är att först och främst att få komma in i A-truppen och få en bra relation med alla runt omkring. Vill även utvecklas ännu mer, träna hårt och det kommer jag att göra med den träningen och dom förutsättningarna jag får i A-laget. Sedan hoppas jag på att kunna få mycket speltid och matcher då det är viktigt för mig.

Läs också: Sex P19-spelare kallade till GAIS första träningsmatch för säsongen

Önskar Erik all lycka till kommande säsong!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media