fbpx
Connect with us

Flickfotboll

GAIS får nya spelare från Lärje/Angered!

Published

on

Mitt under matchen mellan BK Häcken och Mölnlycke IF igår så ringde telefonen. Det var ordförande till en av dom damallsvenska klubbarna i Göteborg. Dom ville diskutera några saker med mig och jag blev inbjuden till deras styrelsemöte i april. Vad spännande, kan bli hur grymt som helst detta. Mer om detta längre fram, lovar att hålla er uppdaterade.

****

Fick reda på att nr 28 i BK Häcken pojkar 97 heter Attilla Atic och nr 11 ska tydligen vara IFK Göteborgs Tobias Sana:s lillebror. Har dock inte fått fram något namn ännu. Hoppas på att någon uppdaterar mig snart.

Uppdatering kl 11:06
Nu fick jag detta bekräftat från BK Häckens tränare Mattias Rölling att nr 11 i deras lag heter Danyom Zekarias. Det var alltså inte Tobias Sanas lillebror.

****

Jag har skrivit om henne innan men jag måste nämna henne igen. Här har ni Hisingbacka FC nästa stora talang. Hon heter Julia Gustavsson Ylönen och är född 98, en given startspelare i Hisignsbacka FC damlag div 3 i år.

****

Minns ni att jag skrev att jag blivit erbjuden ett tränaruppdrag för någon vecka sedan? Jag tackade tyvärr nej till uppdraget på grund av tidsbrist. Men jag kan nu avslöja att det var Vardar/Makedonija div 4 som kontaktat mig. Intressant uppdrag men tiden räcker tyvärr inte till.

****

Jag har tidigare Twittrat (följ mig på twitter: http://www.twitter.com/rudyalvarado) om att Lärje/Angered tappat några spelare inför denna säsong. Mycket tråkigt tycker jag och jag vet inte riktigt anledningen varför dom valt att lämna. Spelare som har lämnat är Mohammed Affane (GAIS) och Meriton Qoraj (GAIS). Önskar dessa spelare all lycka till i sina nya klubbar.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media