Connect with us

Flickfotboll

GAIS får nya spelare från Lärje/Angered!

Mitt under matchen mellan BK Häcken och Mölnlycke IF igår så ringde telefonen. Det var ordförande till en av dom damallsvenska klubbarna i Göteborg. Dom ville diskutera några saker med mig och jag blev inbjuden till deras styrelsemöte i april. Vad spännande, kan bli hur grymt som helst detta. Mer om detta längre fram, lovar att hålla er uppdaterade.

****

Fick reda på att nr 28 i BK Häcken pojkar 97 heter Attilla Atic och nr 11 ska tydligen vara IFK Göteborgs Tobias Sana:s lillebror. Har dock inte fått fram något namn ännu. Hoppas på att någon uppdaterar mig snart.

Uppdatering kl 11:06
Nu fick jag detta bekräftat från BK Häckens tränare Mattias Rölling att nr 11 i deras lag heter Danyom Zekarias. Det var alltså inte Tobias Sanas lillebror.

****

Jag har skrivit om henne innan men jag måste nämna henne igen. Här har ni Hisingbacka FC nästa stora talang. Hon heter Julia Gustavsson Ylönen och är född 98, en given startspelare i Hisignsbacka FC damlag div 3 i år.

****

Minns ni att jag skrev att jag blivit erbjuden ett tränaruppdrag för någon vecka sedan? Jag tackade tyvärr nej till uppdraget på grund av tidsbrist. Men jag kan nu avslöja att det var Vardar/Makedonija div 4 som kontaktat mig. Intressant uppdrag men tiden räcker tyvärr inte till.

****

Jag har tidigare Twittrat (följ mig på twitter: http://www.twitter.com/rudyalvarado) om att Lärje/Angered tappat några spelare inför denna säsong. Mycket tråkigt tycker jag och jag vet inte riktigt anledningen varför dom valt att lämna. Spelare som har lämnat är Mohammed Affane (GAIS) och Meriton Qoraj (GAIS). Önskar dessa spelare all lycka till i sina nya klubbar.

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Några av Nordens bästa flicklag intar Växjö Några av Nordens bästa flicklag intar Växjö

Några av Nordens bästa flicklag intar Växjö

Flickfotboll

P16-landslagets trupp till UEFA-turneringen i Portugal P16-landslagets trupp till UEFA-turneringen i Portugal

P16-landslagets trupp till UEFA-turneringen i Portugal

Pojkfotboll

P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras

P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras

Pojkfotboll

IFK Göteborg Filippa Hopkins IFK Göteborg Filippa Hopkins

Möt IFK Göteborgs Filippa Hopkins

Flickfotboll

Landskamper för F05-landslaget Landskamper för F05-landslaget

Landskamper för F05-landslaget

Flickfotboll

GAIS skriver avtal med Simon Sjöholm GAIS skriver avtal med Simon Sjöholm

GAIS skriver avtal med Simon Sjöholm

Pojkfotboll

Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna

Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna

Ungdomsfotboll

IFK Göteborg skriver proffskontrakt med Thilda & Victoria

Flickfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet