fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Future Cup: Tölö IF F-01 inledde Future Cup på bästa möjliga sätt

Publicerad

den

Direkt från Mölnlycke IP till Kviberg där en snabblunch väntade innan det var dags för nästa match. På schemat stod det IFK Göteborg F-01 mot Tölö IF på Kviberg 2.

IFK Göteborg har jag följt i några matcher nu och har är mycket imponerad över deras spel. Tölö IF har ni läst om mycket här på bloggen. Det är ett duktigt lag med mycket framgång. Så ja, detta var verkligen en match som jag inte fick missa.

Jag kände inte igen IFK Göteborg när matchen väl drog igång. Det var inte samma spel och självförtroende som jag har sett dom senaste matcherna. Märkte ganska snabbt att man saknade många spelare. Många som är sjuka och bortresta fick jag höra efter matcher. Men man lyckades stå upp ganska okej i början innan Tölö IF drog igång maskineriet.

Tölö IF, detta fantastiska Tölö. Vilken lagmaskin. En lagmaskin med massvis med talangfulla och individuellt skickliga spelare.

Elin Lambro gav Tölö IF ledningen och sedan kunde Fanny Apelvi göra både 2-0 och 3-0 för sitt Tölö IF. IFK Göteborg hade tyvärr inte så mycket att säga till om, Tölö IF vinner till slut matchen med 4-0.

Man har i skrivande stund avslutat sin andra match för dagen. Tölö IF åkte på en tung förlust mot duktiga Bröndby IF med 3-1. IFK Göteborg förlorade också sin andra match mot Sundby med 4-0. Tunga förluster för lagen men man får inte glömma att man möter riktigt bra motstånd. Nya tag imorgon!

Imorgon väntar sista gruppspelsmatchen för lagen. Vill du ha mer information om dom matcherna, klicka på länken här: 
http://futurecup.se/2016/result/division/7767016

Önskar båda lagen all lycka till imorgon!

//Rudy Alvarado
rudy(@)ungdomsfotboll.se

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media