fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Future Cup: Idag startar påskens roligaste cup

Publicerad

den

Idag smäller det, en turnering som ligger mig extra varmt om hjärtat då Future Cup var den första turneringen jag gjorde på bloggen, en turnering som ligger väldigt bra i tiden runt påsk och som spelas i en väldigt bra stad med våra grymma förutsättningar för fotboll.

Förra året var Kalmar FF och BK Forward de två lagen som imponerade mest på 00-sidan, bästa göteborgslag var  FC Amhult som slog ut IFK Göteborg men som därefter åkte ut i semifinalen mot just BK Forward. I år ser konkurrensen annorlunda ut, varken Kalmar eller Forward är på plats och enligt mig gäller FC Amhult till ett av favoritlagen för att till slut vinna hela turneringen.

Det är tråkigt att det är så få lag från regionen med i år när vi pratar om 00-klassen, enbart två klubbar har valt att deltaga, Örgryte IS och FC Amhult. Dessa två lagen kommer hårdbevakas under turneringen och utöver deras matcher så kommer jag mestadels gå på de matcher som ni tror kommer bli riktigt bra, så kommentera gärna något litet här nere med era tips, skriv då lagen som spelar – plats -tid.

Dagens första match som skall titta på spelas på Öisgården mellan Älvsjö AIK mot just FC Amhult klockan 9.40, så kom dit vettja! ÖIS spelar sin första match på Mölnlycke IP även den klockan 9.40 mot Carlstad United.

//Tom Andersson

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media