Connect with us

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/rudyalva/public_html/wp-content/themes/jawn/parts/post-img.php on line 73

Flickfotboll

Future Cup: Allt du behöver veta inför sista dagen

Imorgon är det annandag påsk och sista dagen under Future Cup, då spelas det många bra matcher i form av semifinaler och de fyra bästa lagen skall koras i varje årsklass.

Enligt väderleksrapporten så skall det även då vara strålande solsken och anledning till att titta på fotboll i Göteborg.

I P99-klassen så spelar Lerums IS semifinal mot FC Roskilde från Danmark som imponerat stort under helgen klockan 08.30 på Heden 3 där det vankas riktigt bra fotboll med flera stadslagspelare som bland andra bröderna Gunnarsson.

Den andra semifinalen spelas på Guldhedsplan mellan Älvsjö AIK och det norska laget Oppsal IL som lyckades vinna övertygande mot GAIS med 3-0. Denna match spelas även den klockan 08.30.

För pojkarna födda 2000 spelar även dem spännande semifinaler och dessa spelas båda klockan 08.30 på Heden 1 samt 2. Det som bör tilläggas är kanske att tre av de fyra kvartsfinalerna under söndagen gick till straffar.

I den ena matchen så ställs Örebrolaget BK Forward mot FC Amhult som lyckades slå ut förhandsfavoriten IFK Göteborg efter straffar. Och i den andra matchen så spelar stockholmslaget Täby mot storklubben Kalmar FF.

På flicksidan för tjejer födda 1999 så har semifinalerna spelats under kvällen och där blev det göteborgslaget Kärra KIF med ett lite handplockat lag och Bröndby som gick segrande ur sina semifinaler.

En repris på gruppfinalen i grupp C som jag tidigare under dagen tittat på och där Kärras målvakt gjorde en jättematch och lyckades hålla matchen oavgjord. Denna final spelas klockan 11.10 på Heden 3.

I F00-klassen så spelas semifinalerna klockan 08.30 på Kviberg 1 samt 2. Dessa drabbningar går mellan Älvsborgs FF med duktiga Jennifer Westergren i anfallet och Tölö FF ett västkustderby som är helt öppet.

Den andra semifinalen spelas mellan dansklaget Bröndby och skånelaget FC Rosengård. Med andra ord så blir det en final mellan syd och väst med svenska mått räknat.

Vi ses imorgon

// Tom Andersson

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

P16-landslagets trupp till UEFA-turneringen i Portugal P16-landslagets trupp till UEFA-turneringen i Portugal

P16-landslagets trupp till UEFA-turneringen i Portugal

Pojkfotboll

P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras

P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras

Pojkfotboll

IFK Göteborg Filippa Hopkins IFK Göteborg Filippa Hopkins

Möt IFK Göteborgs Filippa Hopkins

Flickfotboll

Landskamper för F05-landslaget Landskamper för F05-landslaget

Landskamper för F05-landslaget

Flickfotboll

GAIS skriver avtal med Simon Sjöholm GAIS skriver avtal med Simon Sjöholm

GAIS skriver avtal med Simon Sjöholm

Pojkfotboll

Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna

Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna

Ungdomsfotboll

IFK Göteborg skriver proffskontrakt med Thilda & Victoria

Flickfotboll

Blåvitts Emmanuel Tannor klar för Parma

Pojkfotboll


Warning: Undefined array key "align" in /home/rudyalva/public_html/wp-content/plugins/advanced-ads/modules/gutenberg/includes/class-gutenberg.php on line 231
Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet