fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Futsal-SM: Örgrytes Poya Ghanbari, en mycket sevärd spelare

Publicerad

den

Vi bjöds även på ett derby under Futsal-SM tidigare idag. Örgryte IS P-17 ställdes mot Onsala BKLundbystrand 1. Jag har sett båda lagen spela men kunde inte på förhand avgöra vilket lag som skulle vinna denna drabbning. Båda lagen är bra och har extremt bra spelare.

Vi bjöds på en bra match med ett högt tempo från båda lagen. Det var riktigt kul att se så många duktiga spelare på en och samma plan. Synd att lagen måste möta varandra i gruppen bara, jag hade gärna sett dom i olika grupper men men. Örgryte var starkast i denna drabbning även om det satt långt inne. Man vinner matchen me 3-1.

Det gjordes många snygga mål men det var en spelare jag fastnade för. En som jag också skrivit om innan, han heter Poya Ghanbari och är riktigt duktigt. Han är en spelare som Örgryte IS skall ta vara på och varför inte låta honom testa med a-laget redan nu? Han kan bli hur bra som helst.

Tack till båda lagen för att ni bjöd på en bra och underhållande match. Nu får vi hoppas att båda lagen går vidare från gruppen.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media