fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Futsal-DM: Landvetter IS hotade Angered FC ordentligt i premiären

Publicerad

den

Idag drog Futsal-DM för P-14 igång på riktigt, trots en smygstart med Hisingsbacka FC – Avenyn United FC igår så kändes det som att det var idag som det verkligen gällde. Jag beslöt mig för att bege mig till Valhalla sporthall där det spelades många matcher under dagen.

En match jag förväntansfullt sett fram emot efter Angered FCs fantastiska säsong var givetvis deras premiär mot Landvetter IS i grupp 1, ett Landvetter som på gräsmattan under säsongen stått upp bra mot de flesta lagen men tyvärr inte riktigt fått med sig resultaten.
Så ett fysiskt Landvetter mot ett på förhand mer tekniskt och spelskickligt Angered FC.

Angered började matchen starkast och lyckades dra iväg till en tremålsledning innan Landvetter vaknade till liv och som man gjorde det, först kom 3-1 och snabbt därefter 3-2 och det kändes verkligen i hallen som att vändningen skulle komma, Angered kändes skakat och Landvetter hade ett massivt självförtroende med sig.

Men istället vände allt, Angered hittade tillbaka till sitt fina passningsspel och med vinnarmentaliteten som finns i truppen så lyckades man dra iväg rejält. För dagen hade Angered FC många spelare borta och de nya tillskotten fick glänsa, exempelvis Ahmed Ismail som valt att gå till AFC från Rannebergens IF gjorde 3 mål och Marcus Thörnqvist (01) som vanligtvis spelar i IFK Göteborg stod även han för 1 mål.

Socras Songo stod även han för 2 mål och det sista målet från de svartklädda svarade Nihad Cengic för.

Om det är någon som vet vad Landvetters bägge målskyttar heter så får ni gärna kommentera detta då ett av målen var riktigt fint, one touch rätt igenom som avslutades med en placerad boll vid målvaktens högra stolpe.

Måste även tillägga att det är en fröjd att se Kim Dickson (01) spela futsal, så kvick och duktig med boll på små ytor, mumma…!

Slutresultatet skrevs tillslut 7-2.

Kommande matcher för Angereds FC & Landvetter IS:

30nov, Landvetter IS – Somalia SK, matchstart: 19:40 @ Lundbystrand 2
30nov, Avenyn United Futsal Club – Angered FC, matchstart: 20:20 @ Lundbystrand 2

// Tom Andersson

 

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media