fbpx
Följ oss

Uncategorized

Futsal-DM: Kul att se Hisingsbacka FC P96 samlade igen

Publicerad

den

Kvällen bjöd på ännu mer fotboll, denna gången inomhus. Futsal-DM är äntligen igång och jag valde att följa Hisingsbacka FC pojkar 96 idag.

I första matchen fick man möta Solväders FC från Biskopsgården. Solväders började mycket bra och lyckades göra både 1-0 och 2-0. Blev lite chockad måste jag säga. Solväders är ett bra lag men att dom skulle ta ledningen med 2-0 hade jag inte väntat mig.

Glädjen varade dock inte länge för Solväders, Hisingsbacka organiserade sig, satte hög press och lyckades vända matchen till 5-2.

Efter segern mot Solväders och en 20 minuters paus så var det dags igen. Kvällens kanske bästa match, på pappret i alla fall. Hisingsbacka mot Lärje/Angered. Vi bjöds på en spännande match men tyvärr värmde inte spelet så mycket. Båda lagen var otroligt oorganiserade och det var inte riktigt så Futsal skall spelas enligt mig.

Men vad gör det, det var full fart. Lärje/Angered tog ledningen, Hisingsbacka lyckades kvittera, ta ledningen och sedan vände det igen. Lärje/Angered vann till slut med 4-3.

Kul att se grabbarna i Hisingsbacka samlade igen.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media