fbpx
Connect with us

Uncategorized

Flera spelare från Göteborg till Svenska landslaget

Published

on

Äntligen, äntligen, äntligen har Carlos Strandberg (född 1996) från BK Häcken blivit uttagen till en landslagssamling. Det är något jag har gått och väntat på hela denna säsongen. Efter hans framgångsrika säsong med hela 23 mål i Pojkallsvenskan och en klar etta i skytteligan var det bara en tidsfråga innan landslaget skulle kalla in honom. Är oerhört glad för hans skull.

Men han är inte den enda från Göteborg som har blivit uttagen till landslagssamlingen. Martin Zanjanchi, Patrick Dyrestam, Gustav Engvall  från IFK Göteborg, Tahir Kocak från BK Häcken och dom talangfulla tvillingarna Joel Andersson och Adam Andersson från Västra Frölunda.

I förra helgen fick jag för första gången se tvillingarna spela, hade ju hört så mycket om dom. Joel och Adam är två riktigt duktiga spelare som har en lysande framtid framför sig. Jag undrar bara hur länge dom tänker stanna i Västra Frölunda? Det är väl dags att börja röra på sig? eller?

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


3 Comments

3 Comments

 1. Sillyseason

  nov 15, 2012 at 5:47 e m

  Ja, division 3 fotboll kan väl knappast vara optimalt för deras utveckling? Känns som att de båda borde se sig om efter en ny klubb. Blåvitt,öis eller häcken? Eller ska de t.o.m testa vingarna utomlands? Vad tycker du?

  • Rudy Alvarado

   nov 15, 2012 at 6:31 e m

   Utomlands hade jag rekommenderat.

 2. Lövet

  nov 18, 2012 at 3:04 e m

  Jag har tyvärr inte sett tvillingarna Andersson, hur är de som spelare? Styrkor/svagheter? Jag vet att de båda är mittfältare, ytter eller inner? Offensiva eller defensiva?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media