fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Eskilscupen: Sara Jedrzejewska visade vägen när IF Elfsborg vann

Published

on

Då är vi äntligen igång med bevakningen av Eskilscupen 2019. Vi har precis sett vår första match och det blev mötet mellan Glumslövs FF/Asmundtorp IF och IF Elfsborgs Flickakademi i F15-klassen på Västergårds IP.

Läs också: Imorgon startar Eskilscupen – här finner du vårt schema för morgondagen

Såg framemot den här matchen då jag aldrig sett lagen spela tidigare. IF Elfsborg Flickakademi började matchen bäst och var det laget som spelade bäst fotboll idag. Man tog ledningen ganska tidigt i matchen när Sara Jedrzejewska kom runt på kanten och kunde enkelt göra 1-0.

Det dröjde inte länge innan man utökat sin ledning till 2-0, den här gången via Sara Holmgren. Även om Glumslövs FF/Asmundtorp IF ändrade om lite och försökte få igång sitt spel så lyckades man inte riktigt idag.

Läs också: IF Elfsborg G18 går som tåget i Gothia Cup – imorgon väntar kvartsfinal

I andra halvlek fick Glumslövs FF/Asmundtorp IF straff som IF Elfsborgs Flickakademi målvakt räddade. Det var flera spelare som gjorde det bra i dagens match, en var IF Elfsborgs Sara Jedrzejewska och en annan var Glumslövs FF/Asmundtorp IF:s Wilma Olsson.

IF Elfsborgs vann matchen med 2-0 och tog sina tre första poäng i turneringen. Klockan 11:20 är det dags för nästa match, då ställs IF Elfsborg mot Saltsjö-Boo IF på Västergårds IP 11.

Önskar laget all lycka till!

Glöm inte att följa oss via sociala medier för fler uppdateringar från Eskilscupen, länkar finner du här nedan.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media