fbpx
Följ oss

Flickfotboll

En stabil seger för Tölö F-99 mot serieledarna Hönö/Björkö

Publicerad

den

Idag begav jag mig till Tingbergsvallen för att se matchen mellan Tölö FF och Hönö/Björkö F-99. Vi i publiken bjöds på en riktigt bra match i ett otroligt högt tempo från båda lagen. I första halvleken var det mycket Hönö/Björkö och man lyckades också ta ledningen med 0-1 genom Tilda Andreasson.

Men Tölö FF jobbade sig in i matchen och lyckades kvittera till 1-1 lagom till halvtidsvilan. Kvitteringen var ett riktigt klassmål av Sofia Gustavsson, en soloprestation som avslutades med ett stenhårt skott som gick stolpe in. Riktigt snyggt.

I andra halvlek satte Tölö FF hög press på Hönö/Björkö, något som lönade sig. Man gjorde både 2-1 och 3-1 vilket också blev slutresultatet. Tölö vann matchen helt rättvist. Jag blev oerhört imponerad över hur mycket Tölö FF utvecklats sedan jag såg dom spela sist. Vilken lagmaskin!

En annan som också utvecklats och som efter denna matchen hamnar på min lista över dom mest talangfulla spelarna jag sett heter Cornelia Kapocs (Tölö FF). Hon är en spelare jag gärna hade velat ha i min trupp. Om hon väljer att satsa på fotbollen så kan jag garantera er att vi snart kommer att se henne i Damallsvenskan. Om ingen hör av sig till henne snart så skall jag personligen se till att hon hamnar i Damallsvenskan inom en snart framtid.

Vet inte vad som hände med Hönö/Björkö idag, man fick inte riktigt till det idag tyvärr. Nu ligger Tölö FF och Jitex BK bara 4 poäng respektive 5 poäng efter Hönö/Björkö i serien. Behöver Hönö/Björkö oroa sig?

Jag avslutar detta inlägg med att tacka båda lagen för en mycket bra match idag.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media