fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

En av Sveriges bästa 06:a är klar för Kalmar FF

Published

on

Nu står det klart att FC Rödebys stora talang Antonio Kujundzic (född 2006) har bestämt sig för att lämna klubben för en ny utmaning. Antonio har under året blivit inbjuden att spela turneringar med lag som AIK FF och IF Brommapojkarna och det är många klubbar som visat intresse för honom.

Läs också: Antonio & hans FC Rödeby fortsätter att bjuda på bra fotboll

I dagarna blev det klart att en av Sveriges bästa 06:a enligt mig, Antonio Kujundzic är klar för Kalmar FF:s U16-lag.

Nu står det klart att du lämnar FC Rödeby för Kalmar FF, hur gick tankarna och varför föll lotten på Kalmar FF?
– Kalmar FF har alltid funnits i tankarna då jag bor i Kalmar och nu fick jag de rätta förutsättningarna i klubben som är bäst för min utveckling som fotbollsspelare. Jag får spela med U16-laget och jag tycker motståndet i U16 är bra och det ger mig utmaningar.

Vad har du för förväntningar på kommande säsong med Kalmar FF?
– Jag skulle vilja att vi får spela bra matcher och framförallt bra fotboll. Vi behöver spela in oss som ett lag och jag vill att vi är ett vinnande lag. Jag tror att vi kommer vara bra motstånd i kommande säsong.

Läs också: AIK höjde sig emot slutet och vann välförtjänt

Önskar Antonio all lycka till i sin nya klubb! Du är grym!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss