fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Ellen Stray Banell & Paulina Longum är klara för nya utmaningar

Publicerad

den

Det märks att säsongen är över och många spelare börjar röra på sig för nya äventyr. Det är nu officiellt att både Ellen Stray Banell  (Näsets SK) och Paulina Longum (Kärra KIF) väljer att byta klubb. Ellen Stray Banell har tränar med bland annat Jitex BK och Göteborgs DFF.

Det står nu klart att Ellen Stray Banell är klar för Göteborgs DFF. Det känns som att Ellen Stray Banell gjort ett mycket bra val och jag önskar henne all lycka till.

Paulina Longum som i fredags blev utsedd till årets spelare av er bloggläsare går till Torslanda IK. Torslanda som har ett damlag i division 1 blir en bra klubb och utmaning för Paulina.

****
Det ryktas att Emma Fellenius (Älvsborgs FF) också är på väg till nästa äventyr. Ryktet säger att Göteborgs DFF kan vara hennes nästa klubb. Spännande!

****

Som jag tidigare har berättat så har tränarna Alen Tosum och Silvio Sabo blivit klara för Eriksbergs IF. Deras tidigare klubb är Kärra KIF. Kärra skall ha sparkat sina tränare på herrsidan, damsidan, damjunior och herrjunior? Frågan är hur man tänkte här? Det är inte så att det växer tränare på träd precis? Hoppas att det löser sig för dom.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media