fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Elitpojklägret: Göteborg avslutar lägret med 2-2 mot Halland

Publicerad

den

Precis kommit tillbaka till sommarstugan efter att ha tittat på Göteborgs distriktslags sista match under Elitpojklägret i Halmstad. En vecka fullspäckad med träningar och matcher är över för spelarna.

Man startade lägret med en förlust mot Skåne med 2-5. Andra matchen vann man mot Östergötland med imponerande siffrorna 5-0 och tidigare idag spelade man 2-2 mot ett bra Halland.

Halland började matchen bäst, Göteborg låg efter i allt. Man vann inte första bollen, lyckades inte med sin press och lät Halland ha bollen alldeles för mycket. Detta gjorde att Halland tog ledningen med både 1-0 och 2-0. Strax därefter lyckades Göteborg reducera till 2-1 genom Joel Mumbongo – Örgryte IS..

Efter reduceringen så kom Göteborg in i matchen igen och spelade stundtals mycket bra. Det var lite skakigt men man lyckades få kontroll på läget, detta ledde till att Ibrahima Bah från IFK Göteborg kvitterade till 2-2. Ett resultat som stod sig hela matchen igenom.

Det var kul att se att Göteborg trots den tunga inledningen jobbar sig in i matchen igen. Överlag var det kanske inte den bästa matchen jag har sett i år. Många trötta ben på plan vilket jag förstår.

Dom spelarna i Göteborg som gjorde en bra match idag enligt mig var: Edvin Dahlqvist (Öckerö IF) & Mirad Garza (BK Häcken).

Tack till alla inblandade för en mycket trevligt Elitpojkläger. Bra jobbat Göteborg!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media