fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Elite Hotel Cup: Niklas Persson, matchens stora gigant i mötet mot Örgryte

Publicerad

den

Min första match som jag bevakade var den mellan AIK FF och Örgryte IS. AIK startade turneringen genom att spela 2-2 mot Halmstad BK och man vann gårdagens match mot Skiljebo SK med 3-0.

Örgryte IS vann sin första match med övertygande 4-0 mot Skiljebo SK och förlorade sin match mot Halmstad BK igår med 0-1. Idag mot AIK FF fick man det tufft, AIK var inställda på att vinna till varje pris och det märktes.

Man satte hög press och var oerhört aggressiva något som ställde till det för ÖIS som aldrig fick chansen att sätta igång något spel. AIK tog ledningen med 1-0 via Rasmus Mattsson och kunde genom sitt stora övertag göra 2-0 via Alexander Alp strax därefter.

Tungt för ÖIS som har några spelare som är skadade eller har skadats under turneringen. I matchen mot AIK så var Kevin Fransson och Oskar Larsson väldigt bra. Dom räddade Örgryte från att släppa in fler mål än vad det blev. AIK FF hann nämligen göra 3-0 via Adam Ben Lamine, 4-0 via Niklas Persson och 5-0 via Jay Chantarumporn innan domaren blåste av matchen.

Tyvärr blev AIK alldeles för tuffa för Örgryte som gick på knäna i slutet av matchen.

En spelare som gjorde en riktigt bra match idag har nummer 17 på ryggen, spelar i AIK och heter Niklas Persson. Tack för den fina uppvisningen idag, var en fröjd att se.

Så här slutade grupp 1 efter dagens matcher:

1. AIK
2. Halmstad BK
3. Örgryte IS
4. Skiljebo SK

AIK är klara för a-slutspel och är heta kandidater till finalplatsen i årets Elite Hotel Cup. Imorgon är det en spelfri dag här i Örebro, då väntar det föreläsningar för lagen.

Ikväll släpps det vilka lag som kommer att ställas mot varandra under fredagens slutspel.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media