fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Elite Hotel Cup: Helsingborgs IF klara för final i inofficiella-SM för 15-åringar

Publicerad

den

I A-slutspelets semifinaler ställdes Helsingborgs IF mot AIK FF och IFK Berga mot Djurgårdens IF.

Precis som i tidigare matcher så valde jag att bevaka båda matcherna då dom spelades bredvid varandra.

Idag fick jag nog se turneringen bästa match hittills. Det var matchen mellan Helsingborgs IF och AIK FF. Det måste vara en fröjd och privilegium att vara tränare för dessa lag. Otroligt duktiga och ambitiösa spelare.

Helsingborg tog ledningen med 1-0 i första halvlek via Mohammed Ali Rubi Kweder. En fantastisk spelare som jag skrivit mycket om här på bloggen. Han har hittills gjort sju mål under turneringen.

I andra halvlek så kvitterade Rasmus Mattson för sitt AIK FF och matchen blev oerhört spännande. Niklas Persson kunde sedan ge AIK ledningen med 2-1 och det kändes som att AIK skulle ta hem matchen.

Men sista ordet var inte sagt i matchen då Helsingborgs Luca Mijatovic kvitterat till 2-2 i matchens slutskede. Mittbacken Luca Mijatovic har gjort en mycket bra turneringen och varit oerhört viktig för Helsingborg. Kul att han fick vara med i målprotokollet den här matchen.

Matchen avgjordes på straffar, en straffläggning som Helsingborgs IF vann. Helsingborgs IF målvakt Simon Fredriksson blev stor matchhjälte.

Helsingborg gör sig redo för final i Elite Hotel Cup. I finalen kommer man att ställas mot Djurgårdens IF som vann den andra semifinalen.

Finalen i Elite Hotel Cup startar klockan 15:00 och spelas på Trängens IP.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media