fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Elias Lofti lämnar IFK Göteborg, klar för BK Häckens U17

Published

on

Fler duktiga spelare söker sig till BK Häcken. Tidigare idag kunde jag skriva att en av Sveriges största talanger Kevin Ackermann (född 2001) bestämt sig för BK Häcken.

Läs också: En av Sveriges största talanger har bestämt sig för BK Häcken

Nu står det även klart att Elias Lofti (född 2002) tidigare IFK Göteborg ansluter till Hisingen och BK Häcken. Han kommer att tillhöra BK Häckens akademi som håller till på Gothia Park Academy.

”Jag kände att jag ville utvecklas ännu mer och ville söka mig till en U17-trupp som kunde ge mig bäst möjliga utveckling. Träningarna har gått perfekt och jag har redan kommit in i gruppen, vilket känns kul. Häcken har bra förutsättningar, väldigt duktiga tränare och allt känns perfekt. Ser framemot att debutera i den gulsvarta tröjan” säger Elias Lofti till Ungdomsfotboll.se

Läs också: Sverigecupen: Bra match av Landskrona BoIS mot IFK Göteborg

Kul att Elias Lofti sökt sig till BK Häcken. Vill ni se honom spela så kan ni göra det redan nu i helgen då han kommer att spela med BK Häckens P-02 som ställer upp i Gais Open. Här finner du BK Häckens matcher under Gais Open

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media