fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Eddie Hernandez klar för OS i London!

Published

on

I natt blev Eddie Hernandez och hans Honduras klara för OS i London. I semifinalen igår fick man möta El Salvador som man mött i en träningsmatch innan OS-kvalet och då vunnit med 3-1.

20120401-082805.jpg

Igår blev det inte lika lätt utan El Salvador stod upp väldigt bra. Det stod 2-2 när domaren blåste av matchen efter 90 minuter. I förlängningen lyckas Honduras göra 3-2 och blev alltså klara för final och klara för OS i London. Båda finalisterna blir kvalificerade till OS i London. Kul för Honduras och kul för BK Häckens Eddie Hernandez.

I finalen får man möta ett tufft motstånd nämligen Mexiko. Matchen spelas på tisdag om jag har förstått det hela rätt. Blir det så då är Eddie Hernandez tillbaka i BK Häcken lagom till Malmö FF hemma på Rambergsvallen på lördag.

Hoppas att Peter Gerhardsson har koll på Eddie Hernandez målkalas i kvalet och väljer att starta med honom på lördag. Grabben är hur het som helst och det gäller att smida medan järnet är varmt.

Uppdatering 09:34
Fick bekräftat av Eddie Hernandez bror att han åker tillbaka till Sverige den 3e april vilket är på tisdag. Eddie Hernandez är alltså tillbaka lagom till matchen mot Malmö FF på lördag.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media