fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Dubbla SM-guld till Änglagårdsskolan ”Gläds jag över vilka steg tjejerna tagit rent spelmässigt”

Published

on

I förra veckan tog Änglagårdsskolan (pojkar) SM-guld i skolfotboll efter att ha besegrat Aspuddens skola och Varlaskolan i Prioritet Serneke Arena.

Läs också: SM-guld till Änglagårdsskolan

Igår var det flickornas tur att göra upp om SM-guldet i skolfotboll och vilken fin fotboll vi bjöds på. Änglagårdsskolan vann sin första match mot Junedalsskolan med 4-1 och i den sista och avgörande matchen vann man mot duktiga Aspuddens skola med 5-0. Det första SM-guldet någonsin på flicksidan för Änglagårdsskolan.

– Gläds jag över vilka steg tjejerna tagit rent spelmässigt under dessa år skriver deras tränare Niclas Alexandersson på hans Instagram-konto.

Läs också: En fantastiskt dag med Änglagårdsskolan

Självklart var vi på plats för att bevaka finalspelet och trots lite tekniska problem lyckades vi även livesända matcherna via bloggens Facebook-sida. Vill du se matcherna i efterhand så går det bra att göra det här: http://www.facebook.com/ungdomsfotboll.se

En av finalspelets bästa spelare enligt mig hittar vi i Änglagårdsskolan och hon heter Anna Erlingmark. Kul att se vilken fin utveckling hon har det senaste året.

Dubbla SM-guld till Änglagårdsskolan, inte dåligt! Stort grattis till er, välförtjänt!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media