fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

BP:s supertalang som tränat med Barcelona, Arsenal & Ajax är på plats i Lomma

Publicerad

den

Min andra match för dagen var mellan PR Academy från Göteborg och IF Brommapojkarna. En match som också slutade 0-0. Överlag har det varit många oavgjorda matcher här på 13 International Football Tournament. Många bra och jämna matcher vilket är kul.

PR Academy var tvungna att vinna för att ha chansen att ta sig till semifinal. Samtidigt var IFK Göteborg tvungna att förlora sin match mot FC Honka för att PR Academy skulle ha chansen att ta sig vidare. IFK Göteborg förlorade sin match med 1-2 och PR Academy spelade oavgjort vilket gjorde att Brommapojkarna och FC Honka tog sig till semifinal.

Brommapojkarna var lite tyngre framåt och PR Academy blev tvungna att fokusera mycket på försvarspel. Inte det optimala läget då man var tvungen att vara oerhört offensiva för att kunna göra mål.

I Brommapojkarna finner vi många duktiga spelare samtidigt som man är ett väldigt bra kollektivt. Inte alltid man ser det. Det finns en spelare som väckte mitt intresse i laget. Han heter David Perez och spelar med nummer 10 på ryggen. Återigen en spelfördelare som gör det väldigt bra. Hans föräldrar kommer från Chile, mitt hemland så det var extra kul att höra hans historia. Han är född 2004 och har redan blivit inbjuden att träna med klubbar som FC Barcelona, Ajax och Arsenal. Ganska bra meritlista i sådan ung ålder. Att han nämns i sådana sammanhang förstår jag, han är något utöver det vanliga.

IF Brommapojkarna gör sig nu klara för att spela semifinal i 13 International Football Tournament. I semifinal väntar derby mot Hammarby IF. I den andra semifinalen spelar AIK mot FC Honka från Finland.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media