fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Blåvitts Enna Lukovic kallad till Bosnien och Hercegovinas U17-landslag ”Det känns overkligt”

Publicerad

den

Det är mycket som händer kring ungdomsfotbollen runt om i landet. Dom flesta lagen har dragit igång säsongen, några spelare har bytt lag eller blivit uppflyttade till akademier, a-lag och så vidare. Sedan har vi några spelare som blivit kallade på landslagsuppdrag.

Läs också: Bella Björklund lämnar IFK Göteborg – klar för Hisingsbacka FC

En av dom är IFK Göteborgs Enna Lukovic (född 2004) som numera tillhör IFK Göteborgs nystartade damlag. Enna har blivit kallad till Bosnien och Hercegovinas U17-landslag och deras läger den 2 – 5 februari i staden Zenica.

Självklart var vi tvungna att ta ett litet snack med Enna Lukovic inför det spännande äventyret som väntar.

Grattis till uttagningen, hur känns det och var har du för förväntningar inför äventyret som väntar?
– Tack så jättemycket! Det känns overkligt, kan faktiskt inte förstå att det händer just nu. Jag har jobbat så hårt och till slut så lönar det sig. Nu är det bara att lägga stort fokus på träningarna innan ja åker iväg. Försöker hålla mig på topp så att jag kan prestera till hundra när jag väl är där. Kommer lägga ner mycket fokus på mig själv och det mentala för att kunna göra mitt bästa på plan men även utanför.

Läs också: Silver till IFK Göteborg i Miniängeln Invitational 2019

Hur känns det att ha dragit igång säsongen och hur känns det att ingå i IFK Göteborgs nystartade damlag?
– Det känns jätteroligt att säsongen har dragit igång då man verkligen har längtat. Att ingå i IFK Göteborgs damlag är ett stort steg inom min fotbollskarriär. Där kommer jag få spela med tjejer som är äldre än mig och det är väldigt lärorikt, det är den nivån man ska visa att man kan spela fotboll med fötterna men även med hjärnan. Det är även ett stort steg för IFK att starta ett damlag då vi unga tjejer får chansen högre upp och visa vad vi går för.

Läs också: Oavgjort när IFK Göteborg & Onsala BK ställdes mot varandra

Skall bli kul att följa hennes framfart i damlaget men även i landslaget. Önskar henne all lycka till under lägret och hoppas på att kunna återkomma med rapporter från lägret och hur det går för Enna.

Glöm inte att följa bloggen på sociala medier för fler uppdateringar från Ungdomsfotboll.se. Länkar finner ni här nedan.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media