fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

BK Häckens Oliver Nåfors blev kungen av derbyt

Published

on

Idag spelades det ett derby på Gothia Park Academy, ett derby som man inte fick missa. Den spelades mellan BK Häcken U19 och IFK Göteborg. Det var fint väder och mycket publik, en perfekt inramning helt enkelt.

Det kändes att det var ett derby som spelades då det var många heta känslor på plan. Häcken var dock starkast och effektivast i första halvlek vilket också resultatet visade. Häcken ledde med 3-0 i halvlek.

Jag tycker att IFK Göteborg spelade alldeles för ofokuserat, nonchalant och ibland helt ointresserade kändes det som. Häcken slarvade också en hel del och det kanske inte var den bästa matchen i år. Även om det var lite ofokuserat från IFKs sida så tycker jag att man spelar bättre fotboll än tidigare år.

Det var kul att se spelare som Billy Nordström, Patrik Karlsson Lagemyr, David Gutierrez Arvidsson, Nikola Zivkovic och Martin Zanjanchi spela idag. Otroligt skickliga spelare med en lysande framtid framför sig.

Men kvällens kung var ändå Häckens nr 15, Oliver Nåfors. Han stod för Häckens alla 4 mål idag. Slutresultatet blev 4-2 till BK Häcken.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media