fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

BK Häcken skriver långtidskontrakt med talangen Aiham Ousou

Published

on

Foto: BK Häcken

Under hösten har det ryktats om att BK Häckens stora framtidslöfte Aiham Ousou skulle få ett förlängt kontrakt med BK Häckens A-lag. För fem månader sedan skrev han på ett halvårskontrakt med A-laget med hopp om att få förlängt.

Läs också: Aiham Ousou nästa talang från akademin att få A-lagskontrakt med BK Häcken

Igår gick BK Häcken till min stora glädje ut med att man skriver långtidskontrakt med Aiham Ousou. Avtalet är på fyra år och så här säger Aihaam själv om kontraktet till BK Häckens hemsida.

– Det känns väldigt bra att få den här möjligheten och förtroendet. Jag trivs väldigt bra här och jag vet att jag med hjälp av tränare och spelare kommer kunna få ut det bästa av mig själv för att kunna gå i rätt riktning i min utvecklingskurva, säger Aiham.

Läs också: Aiham, matchens gigant när Angered FC vann

Aiham blir den tredje spelaren från Angered MBIK som fått kontrakt med BK Häckens A-lag. Tidigare har även Kevin Ackermann (Klar för Fiorentina) och Kevin Yakob skrivit på för A-laget. Inget snack om att Angered MBIK bedriver en av dom bästa fotbollsutbildningarna i stan.

Grattis till A-lagskontraktet Aiham, det är du värd!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media