fbpx
Följ oss

Uncategorized

BK Häcken 1,2,3,4 & 5-0 mot Malmö FF!

Publicerad

den

Glad Påsk på er kära läsare! Personligen fick jag en väldigt bra start på denna påskafton. BK Häcken slog Malmö FF med 5-0 på ett soligt men kyligt Rambergsvallen.

BK Häckens marknadsavdelning hade lovat oss en riktigt påskfest och så blev det. Vem trodde att BK Häcken skulle slå favorittippade Malmö FF med 5-0? Undra vad som snurrar i Rikard Norlings huvud just nu? Han kan ju inte vara så nöjd? Personligen tycker jag inte att han är någon bra tränare så jag är inte ett dugg förvånad.

Som jag längtat och längtat efter denna hemmapremiär och vilken underbar premiär vi fick. Är otroligt glad och nöjd just nu va? Ni anar inte! Inte trodde jag att jag var en sådan här fanatiskt BK Häcken supporter?

Hela laget var riktigt bra idag men jag vill lyfta fram tre stycken. Hela vårt mittfält gjorde en riktigt bra insats idag och spelade riktigt bra fotboll. Tack Lewicki, Ericsson och Chatto för en riktigt bra match!

Och som jag skrev på Twitter: Tack BK Häcken för att ni underhåller oss i publiken som ändå betalat för att se er spela. Tack för en underbar uppvisning!

***
Extra roligt var också att junioren Jesper Westermark fick göra debut i Allsvenskan! Gött och se dig gubben!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media