fbpx
Connect with us

Uncategorized

Allstarmatch: Albin Skoglund, en av målskyttarna i matchen

Published

on

I måndags var det dags för 96:orna att spela Allstarmatchen. Det var stadslaget mot zonlaget i ett hett möte på Valhalla. Detta var en match som stadslaget vann med 1-0, genom ett självmål om jag minns helt rätt.

Igår var det PF 97:ornas tur att spela Allstarmatchen och även där gick stadslaget ut som segrare i både pojk och flickklassen. Pojkarna vann med 2-0 och målskyttarna blev Albin Skoglund (BK Häcken) och Ronni Mleczkovicz (IFK Göteborg). Tråkigt att höra att IFKs målvakt Viktor Jansson skadat sig och blir borta ett tag.

I flickornas match så vann stadslaget med 3-2. Personligen var jag inte på plats denna gången men hörde att det var en otroligt jämn match.

Det intressanta och positiva här är ju att stadslagen inte fått det så lätt mot zonlaget. Bra för utvecklingen och det är säkert några spelare från zonlagen som kommer att bli kallade till stadslaget nästa gång? Tror ni inte det?

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media