fbpx
Connect with us

Flickfotboll

AIK FF F-02 trivs i Göteborg & Prioritet Serneke Arena

Published

on

Samtidigt som GAIS Open pågår för fullt runt om i Göteborg så spelas det även en turnering på Prioritet Serneke Arena. Efter som vädret är som det är, regn, kyla och blåst så har jag valt att spendera hela min dag här på Prioritet Serneke Arena.

Den här turneringen åldersgruppen F16/17 och deltar gör lag som IFK Göteborg, AIK FF, Vänersborgs IF, Skiljebo SK, Bröndby IF, Holmalunds IF, IF Änglarna och Blackburn FC.

Läs också: Gothia Cup: Guld till AIK FF i G14-klassen

Igår fick jag se Holmalunds IF besegra IFK Göteborg med 2-0 och AIK besegra Bröndby med 6-2.

Idag ställdes AIK FF mot Vänersborgs IF och vad finns det att säga om den här matchen. AIK var helt överlägsna precis som igår. Man vann matchen mot Vänersborg med hela 7-0. Laget besitter många duktiga spelare såsom Hanna Ekengren, Saga Hollbrink, Linn Holm och Fanny Bråthe. Man vann även Gothia Cup i somras.

Läs också: Följande spelare är kallade till F15-landslaget & deras läger på Bosön

AIK FF nästa match här på Prioritet Serneke Arena spelas klockan 16:45 och då ställs man mot Skiljebo SK. En match jag ser framemot då Skiljebo SK har gjort det väldigt bra hittills under turneringen.

Läs också: Intervju med Linn Holm (AIK F-02) efter deras fantastiska säsong

Ni kan läsa om matcherna här på Ungdomsfotboll.se eller gå in här för att titta på resultatet samt spelprogram: http://www.cumap.org/cup/girls_junior_cup_20006042.htm

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media