Connect with us

Flickfotboll

4229 st unika besökare på bloggen, vilka är ni?

Bloggen växer och växer. Är väldigt chockad och glad på samma gång. Tack alla ni som tar er tiden att läsa min blogg. Jag går in dagligen och kollar på statistiken. Har flera hundra unika besökare varje dag och det är rätt häftigt måste jag säga. Denna månaden har jag haft totalt 4229 stycken unika besökare på bloggen. Hur grymt är inte det?

Dels vill jag tacka er men jag är också nyfiken på vilka ni är?. Jag hade varit väldigt glad och tacksam om du/ni hade kunnat lämna en kommentar och berätta vilka du/ni är? Alltid kul att lära känna sina läsare.

Till exempel:
Hans Karlsson, tränare/spelare i Azalea BK osv…..

Tack återigen för att du läser min blogg, det får mig att vilja skriva ännu mer. Kärlek!

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

4 Comments

4 Comments

 1. Patrik Svensson

  nov 11, 2012 at 11:52 f m

  Patrik Svensson , spelare Örgryte IS

 2. Patrik Svensson

  nov 11, 2012 at 11:54 f m

  Patrik Svensson , spelare i Örgryte IS

 3. Joachim Jerkersson

  dec 19, 2012 at 4:21 e m

  Ledare, Bergdalens F98

 4. Roman Ali

  jul 1, 2013 at 9:27 e m

  Roman Ali, spelare i Slottskogen Godhem P00

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Tack kära bloggläsare

Flickfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet