fbpx
Följ oss

Flickfotboll

4229 st unika besökare på bloggen, vilka är ni?

Publicerad

den

Bloggen växer och växer. Är väldigt chockad och glad på samma gång. Tack alla ni som tar er tiden att läsa min blogg. Jag går in dagligen och kollar på statistiken. Har flera hundra unika besökare varje dag och det är rätt häftigt måste jag säga. Denna månaden har jag haft totalt 4229 stycken unika besökare på bloggen. Hur grymt är inte det?

Dels vill jag tacka er men jag är också nyfiken på vilka ni är?. Jag hade varit väldigt glad och tacksam om du/ni hade kunnat lämna en kommentar och berätta vilka du/ni är? Alltid kul att lära känna sina läsare.

Till exempel:
Hans Karlsson, tränare/spelare i Azalea BK osv…..

Tack återigen för att du läser min blogg, det får mig att vilja skriva ännu mer. Kärlek!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


4 Kommentarer

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media