fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

1,2,3,4,5,6,7,8, 9-0 vann BK Häcken med över IFK Göteborg

Publicerad

den

Snacka om att köra över IFK Göteborg. BK Häcken vann med hela 9-0 och min fråga går till IFK Göteborg, vad hände?

Visst, det var ingen viktig match och ingen av lagen hade något att spela för. Men att förlora med hela 9-0 var väl inte det som IFK hade räknat med antar jag? Jag hann knappt kliva av bilen innan Häcken hade tagit ledningen med 1-0, efter knappa tjugominuter stod det 3-0 och sedan rann det på.

IFK Göteborg fick två röda kort i första halvlek helt rättvist. Man spelade otroligt fult och det var bara en tidsfråga innan korten skulle komma upp. Tråkigt för matchen men som sagt helt rättvist.

Häcken spelar bra, riktigt bra. Häckens tränare Jörgen Wålemark tog SM-guld med U19 förra säsongen men i år gick det inte lika bra. Lite synd för att jag gillade det jag såg förra säsongen och då menar jag filosofin. Idag såg man tydligt att man ville rulla boll och gjorde det bra.

Extra kul var det att se Jesper Westermark, Rasmus Iversen, Oliver Stanisic, Edvin Skoglund och Ricardo Cerquiera spela igen. Första gången den här säsongen, har tyvärr inte haft tiden att följa U19 i år.

Tack för en fin uppvisning idag!

//Rudy Alvarado

 

 

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media